Speel een Safety game als workshop

Spelenderwijs leren wordt gezien als de basis binnen het peuter- en kleuteronderwijs. Maar ook bij oudere kinderen en volwassenen is spelenderwijs leren erg populair én doeltreffend gebleken. Diverse spelvormen lenen zich dan ook bij uitstek voor het opzetten van interactieve workshops over veiligheid. Er zijn diverse varianten denkbaar; op maat voor jouw organisatie is dit het allerleukst. D&F heeft de afgelopen periode diverse Safety games ontwikkeld.

Safety Escape Box

safety games - safetuy escape boxHet veiligheidsbewustzijn en de veiligheidskennis van de medewerkers wordt tijdens de Safety Escape Box op de proef gesteld. Wat weten zij eigenlijk over de veiligheidsregels of over het omgaan met gevaarlijke stoffen? En kunnen ze die kennis ook daadwerkelijk toepassen?

Welke groep kraakt de code het snelst? Een competitief spel dat weleens een verrassende uitkomst kan hebben die niemand voorziet!

 

Safety Feedback Game

Feedback geven en ontvangen is nog niet zo makkelijk. Achterhaal met de Safety Feedback Game waar de knelpunten liggen en oefen, want oefening baart kunst en dat geldt zeker hiervoor.

Dit spel maakt oefenen laagdrempelig én leuk, er mag ook gelachen worden!

Het LEGO spel

Wie is er niet groot mee geworden? LEGO!

We kennen de steentjes allemaal, ooit gedacht dat dit kan bijdragen aan de veiligheid en samenwerking in jouw organisatie? Tijdens het LEGO spel wordt duidelijk hoe de communicatie in de organisatie werkt, en op wat voor manier collega’s samenwerken. Zijn ze bereid elkaar te helpen?

Het leren van fouten is hierbij cruciaal en staat centraal in plaats van wijzen met de vinger. Vooral daar waar regelmatig ploegoverdrachten plaatsvinden is dit een workshop die iets toevoegt.

 

Ik hou van veiligheid

ik hou van veiligheid - safety gamesDe welbekende TV-quiz maar dan anders!

Dit spel is ideaal in te zetten tijdens een Veiligheidsdag, bijvoorbeeld als competitief onderdeel.

Welk team heeft de meeste vragen goed en wint een uitje? De Quiz wordt op maat gemaakt en is al te spelen vanaf 60 minuten.

Het spel kan plenair groots gespeeld worden met tientallen of wel tweehonderd mensen, of in kleine groepjes als break-out sessie of workshop. In overleg kijken we welke versie het beste bij jullie concept past.

 

Meer informatie over de Safety games?

Neem via ons Safety games formulier contact op met ons of stuur een mail naar: info@denf.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar via het nummer: 076-5040340.
 

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340