Structurele gedragsverandering met Organisational Behaviour Management

De noodzaak voor het kunnen sturen van gedragsveranderingen in organisaties wordt steeds groter. Vooral in het kader van het verhogen van de performance en werkplezier.

Of het nu gaat om productiviteit, kwaliteit, verzuim of veiligheid; het gedrag van medewerkers is lang niet altijd in lijn met de wensen van de leidinggevenden. Een veel gestelde vraag is: “Hoe haal ik het beste uit mensen?” Tot nu toe ontbrak het hen aan een concrete, praktische én wetenschappelijk bewezen methodiek om hier verandering in te brengen.

de mogelijkheden van Organizational Behavior Management (OBM), oftewel de wetenschap van succes.

Organizational Behavior Management is dé praktische wetenschappelijke methodiek die zorgt voor structurele en blijvende gedragsverandering in organisaties. Wij noemen het gedragsmanagement. De aanpak legt de focus op gedragsbeïnvloeding en sluit naadloos aan bij bestaande verbeterprogramma’s, zoals Lean, Six Sigma. OBM is gestoeld op wetenschappelijke fundamenten voor sturing van menselijk gedrag. 

Implementeren Behavior Management in uw organisatie

Groeien vanuit de theorieën en methodieken om in de praktijk aantoonbaar veiligheidsprestaties te verhogen en veranderingsprocessen te versnellen.

D&F kan u ondersteunen bij de implementatie van Organizational Behavior Management. Wij trainen en coachen uw medewerkers, zodat zij een toonaangevende rol in uw organisatie krijgen. De wetenschap van succes in uw bedrijf. Daarnaast helpen wij u, uw managers en of uw adviseurs ontwikkelen in het gebruik van OBM. 

Business is Behavior!

Organizational Behavior Management is de methode om het beste uit mensen te halen, waardoor zowel werkplezier als werkprestaties toenemen. Onze aanpak is zo fundamenteel dat deze zeer goed toepasbaar is voor leiderschapsontwikkeling in veiligheid.

Wij zijn gecertificeerd op het gebied van OBM en hebben hiermee in vele situaties aantoonbare gedragsverandering én verbetering van de veiligheidsprestaties bereikt!

Vrijblijvend kennismaken

Wilt u meer weten over gedragsmanagement voor de verbetering van de veiligheidsprestaties? Of wenst u gebruik te maken van onze expertise om uw Organizational Behavior Management op te zetten? Maak direct een geheel vrijblijvende afspraak voor een nadere kennismaking: 

 

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340