Safety Knowledge Event KNEX

 

Ieder jaar organiseert D&F het Safety Knowledge Event: KNEX. Wij vinden het belangrijk om onze relaties jaarlijks te zien, te spreken en te informeren over veiligheid.  

Dit event is een mooie gelegenheid om in contact te komen met onze experts én uw vakgenoten. Laat u informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van machine- en procesveiligheid en Veiligheidsmanagement en cultuur.

Het KNEX Event heeft een open en informele sfeer rondom een inhoudelijk en afwisselend programma waarin wij actuele veiligheidsonderwerpen vanuit de drie pijlers Machine, Process en Culture aan u presenteren. Deze combinatie zorgt voor een goede mix van gedrag en techniek, waardoor veiligheidsonderwerpen vanuit verschillende invalshoeken worden belicht.   

Impresse van voorgaande edities

De eerste editie van KNEX in Breda 

KNEX 2.0 in Epe

KNEX 3.0 in Utrecht

heeft u Vragen?

Voor meer informatie over KNEX kunt u contact opnemen met Caroline Huigen via telefoonnummer 076 5040340 of per e-mail c.huigen@denf.nl

Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Heeft u KNEX al bezocht? Of heeft u een reden om KNEX niet te bezoeken?

Wij zijn erg benieuwd naar uw mening over het event en eventuele feedback op de organisatie en/of het programma.

Zijn er onderwerpen die u graag terug wilt zien in een volgende editie of heeft u een reden waarom u niet deelneemt, laat het ons weten!

Per mail aan c.huigen@denf.nl of via het contactformulier

Met deze feedback kunnen wij het event blijven optimaliseren!

 

 

 

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340