Nieuws en Events

D&F brengt u graag op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidsmanagement, -cultuur en -gedrag. Dit doen wij door middel van verschillende kanalen:

Publicaties van recent nieuws

Hier vindt u een overzicht van alle nieuwsberichten die door D&F worden gepubliceerd. Van inhoudelijk nieuws op het gebied van veiligheid tot onze kortingsacties op onze trainingen.

SafeT! e-Zine

Via onze nieuwsbrief SafeT! e-Zine houden wij u op de hoogte van het laatste veiligheidsnieuws. Wilt u op de hoogte blijven van interessante informatie op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidsmanagement, -cultuur en -gedrag en de bijbehorende veiligheidstrainingen, abonneer u dan op onze nieuwsbrief!

Volg D&F via Linked in

Bent u actief op linked in en wilt u liever op deze manier op de hoogte blijven van het laatste veiligheidsnieuws, volg dan het bedrijfsprofiel van D&F!  

Events

D&F is regelmatig te vinden op verschillende beurzen en congressen. Door middel van presentaties, workshops en kennissessies delen wij onze kennis met de betreffende doelgroep. Deze presentaties worden na enkele dagen beschikbaar gesteld via onze website en tevens verspreid via de nieuwsbrief.

Bent u benieuwd waar we binnenkort te vinden zijn? Bekijk onze agenda!

Safety Knowledge Event KNEX

Naast het bezoeken van externe events organiseren wij jaarlijks voor al onze relaties twee edities van het Safety Knowledge Event KNEX. Dit event biedt u de mogelijkheid om geheel kosteloos op de hoogte te blijven van nieuwe informatie op het gebied van veiligheid. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om in contact te komen met onze experts én uw vakgenoten.

Benieuwd naar het programma van de eerstvolgende editie van KNEX of heeft u interesse om deze kennismiddag te bezoeken? Bekijk de uitnodiging en schrijf u in!

 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag, neem direct contact met ons op.

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340