Nieuws: Veiligheidscultuur in de industrie

28/03/08

Op 14 & 15 mei 2008 vindt het congres Veiligheidscultuur in de industrie plaats in het Carlton Oasis te Spijkenisse. Tijdens deze conferentie is Gerd-Jan Frijters, Oprichter/Directeur Ontwikkeling D&F Group B.V., één van de veiligheidsexperts die een lezing geeft.

Investeringen in technische veiligheid en veiligheidsprocedures alleen zijn niet voldoende. De menselijke factoren, gedrag en cultuur zijn de sleutel tot een succesvolle aanpak van de veiligheid  binnen uw bedrijf. Deze tweedaagse conferentie laat u kennismaken met 17 veiligheidsexperts van wie u concrete tools ontvangt om het veiligheidsniveau binnen uw bedrijf te verhogen door het creëren van een proactieve veiligheidscultuur.

Gerd-Jan Frijters neemt u in zijn lezing mee in de wereld van veiligheid en de rol van gedragscomponent en gedragsbeïnvloeding. Nadien is er de gelegenheid tot het stellen van vragen en kunt u in discussie met onder andere Gerd-Jan Frijters.

Veiligheidscultuur in de industrie wordt georganiseerd door IIR, voor meer informatie kijkt u op www.iir.nl. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook contact opnemen met D&F Consulting door een email te sturen naar info@denf.nl of telefonisch 076-5040340.

 

Alle nieuws van 2008

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340