Nieuws: De nieuwe Machine Safety News is uit!

14/07/09

Iedere twee maanden verschijnt dé nieuwsbrief op het gebied van veiligheid, namelijk de Machine Safety News van D&F Consulting. Nummer drie van dit jaar is vanaf nu beschikbaar.

In de rubriek Klant aan het woord leest u dit keer het verhaal van Quaker Oats. Quaker Oats maakt momenteel gebruikt van D&F's dienstverlening betreffende explosieveiligheid. Meer over hun bedrijf en ervaringen met D&F leest u in het uitgebreide interview.

Onze Vraag & Antwoord rubriek staat in het teken van Safety Integrity Level (SIL) en Performance Level (PL).
De vraag: "SIL en PL, wordt het hierdoor veiliger?" wordt beantwoord door Harry Krosse, Business Unit Manager Technische Veiligheid bij D&F.

Wanneer u een vraag heeft waarop u altijd al een antwoord zou willen hebben kunt u deze insturen naar info@denf.nl o.v.v. Vraag & Antwoord MSN en wie weet ziet u deze vraag terug in onze rubriek.

Naast het adviseren en trainen van bedrijven zijn de medewerkers van D&F ook actief bezig met kennisdeling. Iedere consultant schrijft regelmatig een artikel over zijn vakgebied. Wij zetten in de Machine Safety News deze publicaties voor u op een rijtje. Naast de samenvatting treft u de link aan naar het volledige artikel. Naast eigen publicaties leest u ook de meest opvallende en interessante artikelen over veiligheid uit de media.

Tevens in deze nieuwsbrief onze kalender met daarin alle congressen waaraan D&F deelneemt en onze trainingskalender van dit najaar met daarin de nieuwe training: 'Veiligheidsbesturingen volgens SIL en PL in de praktijk'.

De lijst van Nieuwe en gewijzigde normen maakt de nieuwsbrief weer tot een compleet geheel wat u niet kunt missen!

Klik hier om de Machine Safety News direct te lezen.

Veel leesplezier toegewenst!

Alle nieuws van 2009

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340