Nieuws: D&F aanwezig bij Nationaal VCA congres

24/09/09

D&F neemt zitting in één van de vraagbaaksessie van het VCA congres op 29 september aanstaande te Voorthuizen.

Gerd-Jan Frijters zal tijdens de vraagbaaksessie Cultuur en Gedrag antwoord geven op vragen rondom dit onderwerp. Bezoekers van het congres kunnen hun vragen op voorhand insturen via de website van het congres. Daarnaast zijn wij aanwezig met een stand, kom langs en maak kennis met ons.

In 2008 is de nieuwe VCA 2008/5 ingegaan. Inmiddels zijn ook de eind- en toetstermen aangepast en is begonnen met de modernisatie van de infrastructuur van de VCA Examenbank. Dit jaar worden de puntjes op de 'i' gezet, zodat eind 2009 volgens en met het nieuwe systeem opgeleid kan gaan worden.

Tijdens het congres wordt onder meer dieper ingegaan op de kijk van de wetenschaptegen de (on)mogelijkheden van gedrag en veiligheid en er is een demonstratie van de nieuwe database VCA Examenbank. Dit congres is bedoeld voor Arbo-coördinatoren, Branche-opleider, Preventiemedewerkers en adviseurs.

Voor relaties van D&F, voor u dus, geldt een korting van €100,- op de toegangsprijs. U betaalt dan €195,- in plaats van €295,-

Alle nieuws van 2009

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340