Nieuws: D&F aanwezig bij Robot Safety Seminar

10/07/09

Robot Safety Seminar 2009 klaar voor de start;
Voortbordurend op de succesvolle seminars in 2007 en 2008 organiseert de Robotics Association Benelux (RAB), de brancheorganisatie van producenten, leveranciers en systeemintegratoren van industriële robots, ook in 2009 weer het Robot Safety Seminar.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden zal de theorie, de praktijk en de toekomst van veilige robotautomatisering weer behandeld worden. Het programma is samengesteld door de RAB in samenwerking met de organisatoren van de 2007 editie en het Mikrocentrum. Op donderdag 15, 22 en 29 oktober zullen in respectievelijk Eindhoven, Mechelen (BE) en Zwolle de lezingen worden verzorgd. D&F zal op alle drie de dagen een duopresentatie geven met als onderwerp de Nieuwe Machinerichtlijn.

Het seminar programma zal bestaan uit een aantal informatieve en praktijkgerichte lezingen afgewisseld met voldoende tijd voor het bezoeken van tabletop-presentaties van de RAB leden en sponsoren. De inhoud van de lezingen zal voornamelijk gericht zijn op ‘ervaren’ robot gebruikers. Dat wil zeggen plantmanagers, engineers, hoofden TD en veiligheidsfunctionarissen van productiebedrijven met robot(s) en medewerkers van robotsysteem integratoren.

Voor meer informatie, het volledige programma en om in te schrijven, ga naar www.robotsafetyseminar.com 

Alle nieuws van 2009

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340