Nieuws: D&F presenteert `Veiligheidscultuur in ziekenhuizen en zorginstellingen`

20/04/09

 

D&F Consulting B.V. organiseert in samenwerking met IIR Conferences de tweedaagse training ‘Veiligheidscultuur in ziekenhuizen en zorginstellingen’. Deze training vindt plaats op 29 en 30 juni aanstaande in het Coengebouw te Amsterdam. Veiligheidscultuur binnen ziekenhuizen en zorginstellingen is letterlijk van levensbelang. Denk  maar aan de OK-brand in Almelo en de crisis in het hartcentrum van het UMC in Nijmegen.


De leidinggevende en/of kwaliteits- en veiligheids-medewerker van een ziekenhuis of zorginstelling, is verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorgverlening en de veiligheidscultuur. De nieuwe training ‘Veiligheidscultuur in ziekenhuizen en zorginstellingen’ geeft u de laatste inzichten, ervaringen en concrete handvatten om een daadwerkelijke veiligheidscultuur in de hele organisatie te laten leven.


Gerd-Jan Frijters, Oprichter & Directeur Ontwikkeling D&F Group B.V., doceert over het voorkomen van incidenten door het verhogen van het veiligheidsbewustzijn. Gerd-Jan Frijters geeft antwoord op vragen als:

  • Hoe vergroot u het veiligheidsbewustzijn? 
  • Hoe zorgt u dat mensen elkaar aanspreken op fouten? 
  • Hoe krijgt u medisch specialisten meer betrokken bij het werken met meldingen?


Klik hier om de uitgebreide informatiefolder over deze tweedaagse training vrijblijvend te lezen.

Alle relaties van D&F kunnen met 20% korting deelnemen aan de training ‘Veiligheidscultuur in ziekenhuizen en zorginstellingen’. Klik hier om het aanmeldformulier met korting te downloaden.

Alle nieuws van 2009

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340