Nieuws: Met D&F als VIP naar Industriële Veiligheid 2010

10/12/09


D&F Consulting B.V. is op 21 januari 2010, net als voorgaande jaren, aanwezig op het Heliview congres Industriële Veiligheid. Als relatie van D&F Consulting B.V. hebben wij hierbij het genoegen u als VIP uit te nodigen voor het congres Industiële Veiligheid 2010.

Het congres vindt plaats op donderdag 21 januari 2010 in de Reehorst te Ede. Wij zijn aanwezig op de informatiemarkt en groeten u graag in onze stand!
Dit jaar is er een nieuwe indeling van het congres met separate tracks over:

  • Techniek
  • Cultuur en gedrag


D&F verzorgd voor beide tracks een lezing.

Binnen de track Techniek presenteert Arthur Rooze, Kennisexpert Explosieveiligheid, 'Mechanische ontstekingsbronnen in relatie tot explosiegevaar'. Gerd-Jan Frijters, Oprichter & Directeur Ontwikkeling, presenteert binnen de track Cultuur en Gedrag de '5 stappen naar een sterke veiligheidscultuur'. 

Om u als gratis bezoeker te kunnen registreren dient u eindgebruiker te zijn, dit geldt ook voor onze VIP-uitnodiging. U kunt zich als onze VIP registeren:

Uw VIP-nummer:  6757/04
Uitgenodigd door: D&F Consulting B.V.

VIP kaarten zijn alléén geldig voor eindgebruikers en machinegebruikers. Ongeveer een week voorafgaand aan het congres ontvangt u van Heliview Conferences & Training een toegangsbewijs en routebeschrijving. 

Voor meer informatie over het programma van het congres Industriële Veiligheid 2010 verwijzen wij u graag naar de website van Heliview.

 

 

Alle nieuws van 2009

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340