Nieuws: Online de veiligheidscultuur in uw bedrijf meten

10/12/09

D&F heeft een eigen methodiek ontwikkeld om de veiligheidscultuur binnen uw bedrijf online te meten met de Online Barometer Veiligheidsklimaat®.


Uw medewerkers worden via e-mail uitgenodigd om een bezoek te brengen aan onze webbased tool. Deze tool is op maat gemaakt voor uw organisatie, zodat medewerkers zich zullen herkennen in de uitstraling.
Nadat medewerkers de website hebben geopend kunnen de medewerkers de vragen direct online beantwoorden, waarmee  hun perceptie van veiligheid binnen het bedrijf gemeten wordt.

De online tool van D&F maakt het mogelijk om de analyse snel en efficiënt te rapporteren. Bovendien heeft de online tool als voordeel dat er een tijdanalyse gemaakt kan worden waarbij resultaten, van dezelfde organisatie of organisatieonderdelen, door de jaren heen met elkaar vergeleken kunnen worden.

De vragenlijst is anoniem maar het is mogelijk om te vragen naar classificatiedata als functieniveau, divisie en/of geografische locatie. Dit stelt u in staat om bijvoorbeeld verschillende vestigingen of functies binnen uw bedrijf met elkaar te vergelijken.

Klik hier om vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de Online Barometer Veiligheidsklimaat®.


Alle nieuws van 2009

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340