Nieuws: Opgeven is geen optie, ook niet voor onze D&F Toppers!

10/06/09

Alpe d'HuZes is het wielerevenement waarbij deelnemers individueel of in teamverband zoveel mogelijkl op één dag de Alpe d'Hues te beklimmen. Een bijna onmogelijke opgave. Niet zomaar, maar om geld op te halen voor het Alpe d'HuZes onderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding.

Afgelopen donderdag 4 juni 2009 zijn onze D&F TOPPERS, Marcel de Munck en Loek Heijkans deze sportieve prestatie aangegaan voor het goede doel!

Loek Heijkans heeft 4 keer de Alpe d'Hues beklommen en Marcel de Munck heeft maar liefst 7 keer de Alpe d'Hues beklommen!  Als collega's zijn wij enorm trots op de door hen geleverde topprestatie.

Beiden heren kwamen thuis met een bijzondere ervaring rijker. Ze gaven aan dat ze bij iedere bocht en om de iedere 100 meter met luid gejuich werden ontvangen door alle aanwezige supporters. Ze vonden dit een overweldigende ervaring.

In 2008 werd een recordbedrag van ruim 3 miljoen euro opgehaald! Donderdag 4 juni 2009 is er een Voorlopig recordbedrag van € 5.011.253,53 voor actie Alpe d'HuZes opgehaald. In oktober, bij de cheque uitreiking, wordt het definitieve bedrag bekend gemaakt.

Marcel en Loek hebben beiden een streefbedrag / doelstelling voor deze actie. Om deze  te bereiken, zou een kleine bijdrage voor dit goede doel wenselijk zijn.
Klik hier om Marcel te steunen
Klik hier om Loek te steunen

Alle nieuws van 2009

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340