Nieuws: Spitsduurstudie `Veiligheidscultuur nieuwe stijl`

26/02/09

Dinsdag 10 maart organiseert D&F Consulting in samenwerking met Kluwer een spitsduurstudie. ’Veiligheidscultuur nieuwe stijl’ gaat over het ontwikkelen van een veiligheidscultuur en het sturen op veiligheidsgedrag van hoog tot laag binnen een organisatie. De volgende onderwerpen komen aan bod: betrokkenheid, bewustzijn en leiderschap. 

De spitsduurstudie geeft het antwoord op vragen als:
Hoe is een veiligheidscultuur opgebouwd?
Welke risico’s loopt men bij het werken met machines en intstallaties?
Na een korte kennismaking en programmatoelichting neemt Marcel de Munck u mee in de opbouw van een basis veiligheidscultuur en u leert een communicatieplan opstellen. Ook de basis voor goed leiderschap in veiligheid en de rol van gedrag wordt uitgebreid besproken. U krijgt krachtige tools om een veiligheidscultuur te ontwikkelen en (lijn)managers hierin aan te sturen.

Marcel de Munck is de docent die deze spitsduurstudie begeleid. Hij werkt als consultant bij D&F en is vier jaar actief in het KneX!-team (Knowledge eXperts) ‘cultuur en gedrag’. Marcel geeft veiligheidsbewustzijns- en leiderschapstrainingen bij diverse klanten in onder andere de logistieke branche, afvalverwerking en voedingsmiddelenindustrie

‘Veiligheidscultuur nieuwe stijl’  duurt van 13.00 uur tot 19.30 uur en vindt plaats in Utrecht. Meer informatie of uw deelname meteen vastleggen? Neem contact met ons op via:
D&F Consulting; Marieke van den Wijngaard
Telefoonnummer: 076-5047242 of via e-mail: m.vandenwijngaard@denf.nl

Alle nieuws van 2009

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340