Nieuws: D&F spreker op Safety Event: 27 april 2010

06/04/10

Uitgeefgroep Engineering van Mybusinessmedia organiseert op 27 april a.s. in het Evoluon te Eindhoven het Engineering Event: Safety, een interactief evenement speciaal voor ontwerpers, constructeurs en engineers in de maakindustrie/machinebouw, dat geheel in het teken staat van de gevolgen van de nieuwe Machinerichtlijn 2006/42/EG. D&F is aanwezig bij dit evenement met een lezing over PL en SIL in de praktijk door Harry Krosse. 

Harry Krosse werkt bij D&F als Business Unit manager Machine Safety. Klik hier om meer te lezen over Harry Krosse.

Tijdens het event, waar zich inmiddels al meer dan 100 deelnemers voor hebben ingeschreven, komen onderwerpen aan de orde als de aansprakelijkheid van de deelmachineleverancier (niet voltooide machines); risicobeoordeling; de nieuwe eisen ten aanzien van gebruiksaanwijzingen en technische documentatie; inkoopspecificaties; de handhaving van de Machinerichtlijn; veiligheidsbesturingen; PL en SIL.

Behalve als spreker zullen deze specialisten ook als safety-doctor optreden. Samen met enkele andere Safety-doctors met elk hun eigen specialisme, zullen zij aanspreekbaar zijn voor de bezoekers voor vragen en specifieke problemen op het gebied van de machineveiligheid. Harry Krosse is de specialist op het gebied van SIL en PL en voor u beschikbaar om vragen te stellen over deze materie.

D&F biedt ook diverse trainingen aan op het gebied van SIL en PL, klik  hier voor meer informatie over onze training Veiligheidsbesturingen volgens SIL en PL in de praktijk (1dag) of hier voor meer informatie over de Masterclass Veiligheidsbesturingen, SIL en PL (4 dagen)
.
Voor meer informatie over het  Safety event op 27 april in Eindhoven kunt u een kijkje nemen op: www.engineersonline.nl/safetyevent

Alle nieuws van 2010

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340