Nieuws: Licentieoveereenkomst met het NEN

06/12/10

Het Nederlands Normalisatie Instituut (NEN) verleent D&F Software B.V. een formele Licentieovereenkomst voor het gebruik van NEN normen in het product Database Veiligheidsnormen.

 

D&F Software B.V. is enorm blij met deze Licentieovereenkomst, omdat Database Veiligheidsnormen vanaf dan uitgegeven wordt op grond van een officieel door het NEN verleende Licentie.

 

D&F Software B.V. werkt sinds 1993 aan de ontwikkeling van  de omvangrijke databank "Database Veiligheidsnormen". In dit pakket zijn normbewerkingen opgenomen van alle relevante Europese normen.

  • Een normbewerking is een interpretatie van een Europese norm of normserie. De normen zijn bewerkt in een praktische leesbare taal en voorzien van extra illustraties. "Database Veiligheidsnormen" is als softwarepakket te verkrijgen (bijv. als naslag).
  • Het "Database Veiligheidsnormen" pakket is uniek in Europa. 
  • U hoeft met "Database Veiligheidsnormen" niet meer urenlang te zoeken, omdat een bepaalde norm verwijst naar een andere. Alle verwijzingen zijn middels hyperlinks direct toegankelijk.
  • De nieuwste Release van Database Veiligheidsnormen bestaat op dit moment uit alle Relevante Richtlijnen + 140 Europese normen.
  • Twee keer per jaar (in juli en december) komt de nieuwe release uit met updates van bestaande normen en bewerkingen van nieuwe normen.

Alle nieuws van 2010

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340