Nieuws: 5 SKO punten voor Masterclass Procesveiligheid

04/10/12

Na het volgen van deze 5-daagse masterclass procesveiligheid ontvangt de cursist 5 SKO punten. Deze worden toegekend nadat het examen met goed gevolg wordt afgerond.

Over de masterclass procesveiligheid

Tijdens deze 5-daagse Masterclass leert de cursist het procesveiligheids-management systeem in een organisatie evalueren en optimaliseren.
Daarnaast wordt antwoord verkregen op de vraag: ‘Wat is een goede Process Safety Management cultuur en hoe realiseer ik die in mijn organisatie?’ Doordat er ruimte is voor eigen vraagstukken van de cursisten is de praktische toepasbaarheid groot.

Bovendien leert de cursist proces risico’s herkennen, evalueren en beheersen met technieken waaronder HAZOP. Uiteraard ontbreken de Best Practices niet! Deze gaat de cursist toepassen op alle  essentiële Process Safety Management elementen. De masterclass wordt afgesloten met een schriftelijk examen.

Meer informatie over Masterclass Process Safety

Download hier meer informatie over de Masterclass Process Safety Klik hier en bekijk de complete inhoudsopave per dag van de Masterclass Process Safety.

 

Nu aanmelden

Klik hier om nu in te schrijven voor de Masterclass Process Safety en u ontvangt direct een bevestiging van uw deelname.

Alle nieuws van 2012

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340