Nieuws: Brainsafe® cadeau bij D&F masterclass

17/12/12

Schrijf nu in voor de Masterclass CE of Masterclass ATEX en ontvang één exemplaar van het boek Brainsafe® geheel gratis. Immers veiligheid gaat niet alleen over techniek maar juist ook over dé mens achter de techniek. In het boek Brainsafe® leest u daar meer over. Brainsafe® is tevens een mooie voorbereiding op het gastcollege over Veiligheidscultuur en -gedrag wat zowel bij de Masterclass CE als bij de Masterclass ATEX aan bod komt.

Masterclass CE

De Masterclass CE is bestemd voor iedereen die zelf CE-markering wenst aan te kunnen brengen bij machines en installaties. Het uitbesteden van deze activiteit kost geld wat u kunt besparen door de 8-daagse Masterclass CE opleiding te volgen.

Uw specialist is Joris van Iersel. Hij is zeer ervaren op het gebied van machineveiligheid, naast alle theoretische kennis krijgt u van hem praktische colleges met veel voorbeelden uit de praktijk. Kortom, waardevol en een absolute aanrader!

Masterclass ATEX

Het explosieveiligheidsdocument is wettelijk verplicht voor bedrijven waar explosiegevaar bestaat. Het schrijven ervan vergt enige oefening, daarom kiezen veel organisaties ervoor dit uit te besteden. Echter u kunt ook onze Masterclass ATEX volgen en uw eigen explosieveiligheidsdocument opstellen.

Uw expert Arthur Rooze begeleidt u hierbij tijdens de 8-daagse Masterclass ATEX. Op dag acht keert u dan ook terug naar uw werkplek met compleet explosieveiligheidsdocument onder uw arm.

Geldigheid actie  

Deze actie is geldig vanaf heden en loopt tot en met donderdag 2 januari 2013.
Er wordt één exemplaar per deelnemer verstrekt bij inschrijving op de Masterclass CE en Masterclass ATEX. In verband met de kantoorsluiting van D&F worden de Brainsafe® boeken op donderdag 2 januari 2013 pas verstuurd.  

Alle nieuws van 2012

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340