Nieuws: Direct up-to-date wet- en regelgeving in huis

06/02/12

Vanaf heden is het softwarepakket Database Veiligheidsnormen te downloaden via de website van D&F Consulting B.V. Dit zorgt ervoor dat u direct beschikt over up-to-date wet-, regelgeving en normen.

In de praktijk betekent dit dat u na het bestellen van de software direct aan de slag kunt en meteen profiteert van alle voordelen die Database Veiligheidsnormen biedt: 

  • Praktisch zoeken in regelgeving en normen 
  • Altijd up-to-date 
  • Eenvoudig en snel zoeken op trefwoorden 
  • Printmogelijkheden 
  • Eenvoudig installeren 
  • Praktische checklists (nieuw!)

Naast updates van normen is de database onlangs voorzien van een nieuwe handige tool: De praktische Checklist. Dit houdt in dat er praktische checklists zijn toegevoegd die u helpen om op een eenvoudige manier zelf een machine te beoordelen.

    

Database Veiligheidsnormen

“Database Veiligheidsnormen” is een omvangrijke database, met normbewerkingen van alle relevante Europese normen op het gebied van machine-, explosie-, elektrische veiligheid en veiligheid van drukapparatuur. (D&F Software B.V. werkt hier sinds 1993 aan). Door te werken met Database Veiligheidsnormen bespaart u tijd èn geld.

Normbewerkingen

Een normbewerking is een interpretatie van een Europese norm of normserie in PDF formaat. De normen zijn bewerkt in een praktisch leesbare taal en voorzien van extra 3-D illustraties
& praktijkvoorbeelden. “Database Veiligheidsnormen” is als softwarepakket te verkrijgen en is een bewezen product met inmiddels meer dan 250 gebruikers. Het pakket is uniek in Europa. Door toepassing van “Database Veiligheidsnormen” voldoet u aantoonbaar aan de Wet- en Regelgeving voor uw machines, installaties & apparaten. Uw aansprakelijkheidsrisico en hieruit voortvloeiende claims of boetes worden onmisbaar sterk ingeperkt. Het pakket is voor zowel de fabrikant als de eindgebruiker direct toepasbaar.

 

Alle nieuws van 2012

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340