Nieuws: Tweede druk Brainsafe® nu verkrijgbaar

17/09/12

Brainsafe®, in 5 stappen naar een sterke veiligheidscultuur, is in tweede druk verschenen wegens daverend verkoopsucces van de eerste druk (oplage: 1000 exemplaren). Gerd-Jan Frijters bechrijft in Brainsafe®  hoe op een praktische manier kan worden gebouwd aan een sterke veiligheidscultuur. Het boek helpt leiderschapskwaliteiten van managers en leidinggevenden in een organisatie te ontwikkelen. Tevens biedt Brainsafe® een leidraad voor de ontwikkeling van een veiligheids-verbeterprogramma op maat.

Brainsafe® eerste druk

Met hulp van Brainsafe® eerste druk werden bij meer dan 100 bedrijven veiligheidscultuur- en gedragsprogramma’s uitgevoerd. Het resultaat daarvan is een daling van tenminste 50% van het aantal ongevallen met verzuim in alleen nog maar het eerste jaar. Daarnaast heeft het boek eraan bijgedragen dat er in die organisaties minder onveilige handelingen worden verricht.

Brainsafe® de vijf stappen

De vijf Brainsafe® stappen zijn bewustwording, voorbereiding, veranderen, verankeren en verdiepen.  Met deze vijf stappen als paraplu worden tal van praktisch toepasbare concepten gepresenteerd. Gedragsbeïnvloeding en het veranderen van overtuigingen komt uitgebreid aan bod. Ook is er aandacht voor de rol van het management met dagelijks leiderschap en gedragsregels.
Ook erg interessant is het beïnvloeden van groepsgedrag, grote maar zeker ook kleine organisaties kunnen hiermee hun voordeel doen.

Over de auteur

Gerd-Jan Frijters, oprichter en eigenaar van D&F Group B.V., studeerde onder andere werktuigbouwkunde, bedrijfskunde, psychologie en NLP. D&F Group B.V. helpt organisaties met het analyseren, reduceren en beheersen van veiligheidsrisico’s vanuit de vakgebieden techniek, organisatie en cultuur.

Bestel Brainsafe® nu

Brainsafe ® is te bestellen voor de prijs van € 49,50 (staffelkorting op aanvraag).

Bestel Brainsafe nu

Alle nieuws van 2012

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340