Nieuws: Blaas in de test, Noord Oost thuis best

14/01/13

D&F Consulting B.V. en Euchner delen bij hun stand tijdens Industriële Veiligheid een alcoholtester uit aan bezoekers. Kom morgen naar onze stand en haal hem op! Want veiligheid staat voorop, niet alleen op het werk maar ook onderweg.

Verplicht in Frankrijk

In Frankrijk moet sinds 1 juli 2012 een alcoholtest (éthylotest) in uw auto aanwezig zijn. Dit geldt ook voor Nederlanders die met de auto op vakantie gaan naar Frankrijk of door Frankrijk heenrijden. Het gebruik van de alcoholtest is echter niet verplicht.

Gebruik van de alcoholtest

Met de test kunnen bestuurders, bij twijfel over hun alcoholgehalte, zelf bepalen of ze wel of niet in staat zijn een auto te besturen. Er dient tevens altijd een ongebruikte test in de auto aanwezig te zijn; als u besluit de test te gebruiken, dient u daarnaast over een tweede, ongebruikte test te beschikken.

Aanschaf alcoholtest

Alcoholtester NF keurmerkKopers van de test moeten letten op het verplichte Franse keurmerk: NF. Eén van onderstaande codes moet op de tester staan: NF X20 702 of NF X20 704. Uiteraard is de test van D&F en Euchner voorzien van dit keurmerk en de juiste code. 
 

Alle nieuws van 2013

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340