Nieuws: D&F met SafetyPlaza bij Indumation 2013

15/04/13

Op woensdag 24, donderdag 25 en vrijdag 26 april 2013 vindt de tweede editie plaats van Indumation, de nationaal overkoepelende beurs voor factory-, process- en infrastructure automation in Kortrijk Xpo. U vindt SafetyPlaza op de Indumation beursvloer in hal 2 op stand B09.
Safety plaza indumation
Niet alleen kunt u op de SafetyPlaza stand elk van onze acht partners bezoeken, maar daarnaast is uiteraard ook de nieuwe totaal beveiligde robotcel van de partij! Bovendien kunt u "in primeur" kennis maken met de jongste SafetyPlaza realisatie: de demokoffer - SafetyCase.

De gloednieuwe demokoffer biedt een compleet pakket met alle veiligheidstechnieken, en is volledig opgebouwd in een handige FlightCase. Een "state of the art tool" voor bedrijven, scholen en trainingscentra ter illustratie en ondersteuning van hun opleidingen rondom machineveiligheid.

De Indumation beursdagen zijn van 10.00 tot 18.00 uur - op donderdag is er de nocturne tot 22.00 uur. De toegang is gratis en u kunt zich eenvoudig registreren via de onderstaande koppeling.

Schrijf in voor indumation

SafetyPlaza heet u alvast hartelijk welkom!

 

Alle nieuws van 2013

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340