Nieuws: D&F op 10de editie congres Industriële Veiligheid

03/12/13

Op 30 januari 2014 viert Industriële Veiligheid haar tweede lustrum. Tijdens deze tiende editie staan de laatste ontwikkelingen rondom machineveiligheid, procesveiligheid, ontwerpveiligheid en explosieveiligheid binnen de industrie centraal. Uiteraard is er tijdens het congres ook veel aandacht voor gedragsveiligheid.

Industriële Veiligheid 2014 vindt plaats in De Fabrique in Utrecht.

D&F is uw kennispartner

D&F Consulting is als kennispartner aanwezig bij het congres.
Immers D&F is uw kennisleverancier over CE-markering, ATEX en HAZOP.

industriele veiligheid 2014

Industriële Veiligheid is bedoeld voor bedrijven die willen investeren in veiligheid en op de hoogte willen blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Vooral voor de volgende functies is het congres erg interessant: SHE managers, Hoofden engineering, Plant & Risk managerse, Hoofden technische dienst en onderhoud.

Gratis toegang via D&F

Bezoek Industriële Veiligheid gratis met de relatiecode van D&F Consulting. De gratis registratie geldt voor personen die behoren tot de kerndoelgroep (eindgebruikers). Lees hier de exacte criteria van de kerndoelgroep.

Schrijf direct in voor het congres:

Registreer gratis voor congres Industriele veiligheid met relatiecode D&F

Relatiecode:             12624/29
Uitgenodigd door:    D&F Consulting BV

 

Stel uw veiligheidsvraag

Tijdens de beurs is D&F Consulting met een stand aanwezig. Daar kunt u terecht voor een antwoord op vraag over bijvoorbeeld: machineveiligheid, procesveiligheid en explosieveiligheid. Maar ook voor veiligheidsgedrag gerelateerde vragen staan wij u graag te woord.

Tevens kunt u de trainigskalender van 2014 meenemen zodat u in één oogopslag ziet welke training wanneer plaatsvindt.

Niet in de gelegenheid het congres te bezoeken maar wel een vraag over veiligheid? Mail ons via: info@denf.nl, bellen mag ook naar: 076-5040340.
Wij kijken uit naar uw reactie!

 

 

 

 

 


 

Alle nieuws van 2013

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340