Nieuws: 3e druk Brainsafe® is een feit

30/07/13

Brainsafe®, in 5 stappen naar een sterke veiligheidscultuur, is in derde druk verschenen wegens daverend verkoopsucces van zowel de eerste als de tweede druk.

Gerd-Jan Frijters bechrijft in Brainsafe®  hoe op een praktische manier kan worden gebouwd aan een sterke veiligheidscultuur. Het boek helpt leiderschapskwaliteiten van managers en leidinggevenden in een organisatie te ontwikkelen. Tevens biedt Brainsafe® een leidraad voor de ontwikkeling van een veiligheids-verbeterprogramma op maat.

Resultaten eerste en tweede druk

Met hulp van Brainsafe® eerste en tweede druk werden bij meer dan 100 bedrijven veiligheidscultuur- en gedragsprogramma’s uitgevoerd. Het resultaat daarvan is een daling van tenminste 50% van het aantal ongevallen met verzuim in alleen nog maar het eerste jaar. Daarnaast heeft het boek eraan bijgedragen dat er in die organisaties minder onveilige handelingen worden verricht.

Na Brainsafe komt Masterclass Psychologie en veiligheid

De vijf Brainsafe® stappen zijn bewustwording, voorbereiding, veranderen, verankeren en verdiepen.  Wat dit exact inhoudt leest u in het boek. Maar hoe verder na het boek?
De overige theorie maar met name praktische toepassing komt aan bod in de Masterclass Psychologie en Veiligheid welke start op 3 september aanstaande.

De opleiding vindt plaats in het Liesbos, gelegen in het buitengebied van
Etten-Leur. Deze bosrijke omgeving zorgt ervoor dat u in een ontspannen sfeer uw visie op veiligheid kunt ontwikkelen.

klik hier voor meer informatie over masterclass psychologie en veiligheid 

Over de auteur

Gerd-Jan Frijters, oprichter en eigenaar van D&F Group B.V., studeerde onder andere werktuigbouwkunde, bedrijfskunde, psychologie en NLP.

 


D&F Group B.V. helpt organisaties met het analyseren, reduceren en beheersen van veiligheidsrisico’s vanuit de vakgebieden techniek, organisatie en cultuur.

Bestel Brainsafe® nu

Brainsafe ® is te bestellen voor de prijs van € 49,50 (staffelkorting op aanvraag).

Bestel Brainsafe nu

Alle nieuws van 2013

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340