Nieuws: Fijne feestdagen! Met tips voor veilige versiering

23/12/13

Met het oog op de komende feestdagen zoals Kerstmis en Oud & Nieuw versiert bijna iedereen zijn huis(kamer). Omdat veiligheid bij D&F voorop staat geven we u hierbij een aantal tips voor veilige versiering in uw huis: 

Slingers en zo

Slingers, repen stof en vlaggetjes bepalen hoe snel een brand om zich heen grijpt. Hang ze dus nooit in de buurt van apparatuur die warmer wordt dan handwarm. Dit betekent dat je je hand op die apparatuur moet kunnen leggen zonder dat je denkt: “Au, heet”.

Lampjes

Heeft u feestverlichting ophangen zoals kerstverlichting in de kerstboom? Kijk dan goed of de draad niet beschadigd is. Doe de verlichting uit als u gaat slapen of weggaat, door de stekker uit het stopcontact te halen. Een lampje losdraaien is niet genoeg!

Waxinelichtjes en kaarsen

Kaarsen zijn heel gezellig, maar ook gevaarlijk. Zet ze nooit dichtbij een gordijn of op een plek waar ze makkelijk kunnen omvallen. Gebruik liever waxinelichtjes in een houder. Zorg er wel voor dat de houder niet te warm wordt, die kan dan smelten of barsten.

Na deze tips kunt u veilig genieten van sfeervolle feestdagen.

Namens het voltallige D&F team wensen wij u allen fijne feestdagen toe! Voor 2014 veel gezondheid en veiligheid, thuis maar zeker ook op het werk.

Alle nieuws van 2013

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340