Nieuws: Vacature: Consultant machineveiligheid

03/10/13

Als consultant adviseer je bedrijven en grote organisaties over de juiste en meest veilige weg rondom technische veiligheid. Hierbij kan je denken aan CE-markering, PED of Elektrische Veiligheid (SIL & PL). D&F heeft eigen methodieken ontwikkeld, die bijvoorbeeld ingezet kunnen worden tijdens de ontwerpfase van machines.

Enerzijds voer je werkzaamheden uit bij de klant (inventarisatie, overleg of coaching/training), anderzijds kunnen werkzaamheden deels thuis en deels op kantoor uitgewerkt worden.


Werkzaamheden

  • Je bent (eind)verantwoordelijk voor de uitvoering van consultancy-trajecten;
  • Je draagt zorgt voor kennisoverdracht via o.a. workshops en cursussen;
  • Je werkt complexe projecten uit en zorgt voor de realisatie hiervan binnen de gewenste tijdframes, budgetten en kwaliteit;
  • Je ontwikkelt je eigen kennisspecialisme(n) binnen en buiten de organisatie;
  • Naast bovenstaande taken heeft de senior adviseur een commerciële verantwoordelijkheid en werkt nauw samen met het sales team.

Gewenste vaardigheden en ervaring

Functie-eisen
Voor deze vacature zijn we op zoek naar kandidaten met het volgende profiel:

  • HBO werk- en denkniveau met een technische achtergrond in bij voorkeur Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde;
  • 3-5 jaar relevante werkervaring als consultant technische veiligheid;
  • Ervaring met veiligheidsbesturingen SIL en PL is een pré.

Beschrijving van het bedrijf

D&F Consulting heeft de ambitie binnen de industriële omgeving incidenten te voorkomen. Middels onze adviesdiensten, trainingen en software adviseren wij bedrijven over veiligheid en gezondheid van de mens, de organisatie en hun werkomgeving. Ons doel is daarbij altijd om een veilig werkklimaat te creëren en vervolgens te behouden.

Vanuit onze technische grondslag zijn we groot geworden. Uniek zijn we echter doordat we in de driehoek ‘techniek – organisatie – mens’ acteren. Enerzijds zijn we gespecialiseerd in technische veiligheid (machine- en procesveiligheid). Daarnaast spelen veiligheidsmanagement (de organisatie) en veiligheidscultuur en –gedrag (de mens) een belangrijke rol in onze dienstverlening. Wij werken aan het duurzaam verbeteren van een veilige en gezonde werkomgeving binnen organisaties en voor mensen. Daarnaast heeft onze organisatie zich in 20 jaar tijd ontwikkeld tot een kennisintensieve omgeving voor bijzondere en uitzonderlijke mensen.

Dat onze denkwijzen en theorieën uniek en goed zijn, bewijst het door ons uitgebrachte boek “Brainsafe®, In 5 stappen naar een sterke veiligheidscultuur”. Dit boek wordt door verschillende Hogere Beroepsopleidingen en cursussen over veiligheidsmanagement gebruikt. We kunnen zeggen dat wij over specifieke expertise, vaardigheden en kennis beschikken die uniek is in de markt voor veiligheid en gezondheid.

Middels 32 professionals werken we momenteel voor de top-500 bedrijven in de industrie voornamelijk binnen Europa, en dit is groeiende.

Geboden

Onze consultants werken landelijk. Daarom speelt het nieuwe werken bij ons een erg belangrijke rol. Je werkt vanuit huis (in de cloud) of vanuit de klant. Daarnaast zijn er contactmomenten op het hoofdkantoor in Etten-Leur en op onze diverse flexibele werkomgevingen in Nederland. Aangezien wij persoonlijke ontwikkeling erg hoog in het vaandel hebben staan besteden onze consultants minimaal 4 uur per week aan hun eigen ontwikkeling en kennisdeling met collega’s.

Onze organisatie biedt je een salaris dat ligt tussen de € 3.500,- en € 4.500,- bpm aangevuld met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Solliciteren?

D&F Consulting laat zich voor deze vacature ondersteunen door Primatch HR Groep. Contactpersoon voor deze vacature is Rob Loose. Voor vragen over de vacature is Rob bereikbaar via telefoonnummer 013-5 325 125. Bij interesse ontvangen wij graag je CV en motivatie via rob.loose@primatch.nl.

Meer informatie is te vinden via www.denf.nl of www.primatch.nl


Primatch HR Groep ondersteunt D&F bij de werving en selectie van deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Alle nieuws van 2013

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340