Nieuws: Het nieuwe boek van Gerd-Jan Frijters is vanaf nu te bestellen: De Tafel van Ne9en ©

26/03/15

Medio april 2015 verschijnt het nieuwe boek van Gerd-Jan Frijters, ‘De Tafel van Ne9en ©’. Na het succesvolle boek Brainsafe® gaat De Tafel van Ne9en een stap verder en bereikt iedereen die een positieve verandering wil realiseren binnen een organisatie.

Heeft u de veiligheidscultuur versterkt met Brainsafe ®, en wilt u een stap verder? Wilt u van een sterke veiligheidscultuur naar een bedrijfsbrede geïntegreerde ‘spiegelcultuur’?

Dan is De Tafel van Ne9en voor u geschreven!

Praktische en duurzame integratie van beleid, kernwaarden en organisatiecultuur.

Organisaties lopen tegen grenzen aan van complexiteit. Complexiteit heeft meerdere oorzaken, maar een belangrijke oorzaak ligt in de secundaire processen.

Er zijn secundaire processen rondom beleidsthema’s als veiligheid (in haar vele verschijningsvormen), human resources, gezondheid, communicatie, kwaliteit, milieu, innovatie, energiebesparing, MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen), juridische zaken, duurzame inzetbaarheid, lean production et cetera.

Gerd-Jan Frijters reikt met dit boek concepten, interventies en tools aan die een organisatie kan inzetten om complexiteit en stress terug te dringen en zingeving, geluk en duurzaamheid te vergroten. Hierdoor wordt uw organisatie veiliger, vitaler, gelukkiger, kwalitatiever, efficiënter, innovatiever en winstgevender.

Negen kernwaarden

De Tafel van Ne9en is een matrix van 9 kernwaarden. Via deze 9 kernwaarden bouwen we aan een organisatie die mensgericht, duurzaam en succesvol is, klaar voor de toekomst.

Brede doelgroep

Dit boek is bedoeld voor mensen die de onrust in organisaties aanvoelen en die hier vanuit een diepe overtuiging iets aan willen veranderen.

De principes die worden beschreven zijn generiek en toepasbaar in de industrie, (semi)overheidsinstellingen, het onderwijs, de bouw, de energie- en watersector, transport en logistiek, ziekenhuizen en zorginstellingen.

De Tafel van Ne9en helpt je om door de bomen het bos weer te zien, waardoor het weer een beetje leuker wordt in organisaties.

Officiële boekpresentatie door Gerd-Jan Frijters

Op 21 april 2015 vindt de officiële presentatie van De Tafel van Ne9en plaats op het door D&F georganiseerde event KNEX 2.0 in Epe. Klik hier voor meer informatie of schrijf u direct in en mis het niet!

Over de auteur

Gerd-Jan Frijters is oprichter en eigenaar van D&F Group B.V. en tevens schrijver van het boek Brainsafe® Hij studeerde onder andere werktuigbouwkunde, bedrijfskunde, psychologie en NLP.

Bestel De Tafel van Ne9en © nu

Bestel De Tafel van Ne9en nu en ontvang een gesigneerd exemplaar met 10% korting! (zo lang de actieperiode loopt t/m 30 april 2015)

Prijs: € 49,50 (staffelkorting op aanvraag)

Klik hier om te bestellen

Alle nieuws van 2015

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340