Nieuws: CEDEO ERKENNING VOOR D&F TRAININGEN

17/09/15

CEDEO erkenning D&F trainingenDe veiligheidstrainingen van D&F zijn ‘Cedeo-erkend’.
Die erkenning houdt in dat tenminste 80% van de klanten tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de dienstverlening, de samenwerking en de behaalde resultaten op het gebied van de veiligheidstrainingen.

GRONDIG KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK

Een grondig klanttevredenheidsonderzoek vormt de basis van elke Cedeo-erkenning. Binnen dit onderzoek worden onder meer de volgende punten getoetst; opleidingsprogramma, uitvoering, kwaliteit van de trainer en het trainingsmateriaal, maar ook de prijs-kwaliteitverhouding en algehele tevredenheid worden in het interview besproken. D&F heeft de norm voor erkenning ruimschoots behaald, maar liefst 95,9% van de respondenten kenden een goed tot zeer goed toe aan de trainingen over machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur & -gedrag.

TROTS

D&F is enorm trots op het compliment in de vorm van Cedeo-erkenning! Het onderzoek staat bol van de positieve recensies. Zo wordt het onafhankelijke karakter van D&F erg gewaardeerd en het proces van inschrijven verloopt vlot en probleemloos via het inschrijfformulier op de website. Bovendien geven alle cursisten aan dat de cursus volledig volgens afspraak werd uitgevoerd en dat ze de door hen gevolgde training aanraden aan een collega of relatie.
Deze citaten uit het onderzoek onderschrijven dat:

  • ‘Ik kon kiezen tussen D&F en een andere aanbieder, waar andere aanbieders aan een product gebonden zijn is D&F onafhankelijk’. 
  • Een andere cursist koos om deze reden voor D&F:  ‘Wij zijn tevreden met de uitvoering van hun adviestaken. Op het gebied van veiligheid zijn zij onze eerste vraagbaak en hebben ook de expertise in huis voor het geven van cursussen’. 
  • ‘De training was heel interactief en er werd veel geoefend, daar kreeg je steeds feedback op. Het was een heel effectieve dag!’. 
  • De prijs-kwaliteitverhouding uit zich in de volgende reactie: ‘Ik heb het geleerde al meerdere keren toe kunnen passen en heb er ook al daadwerkelijk geld mee bespaard’. 

MEER INFORMATIE

Bekijk het complete aanbod van de Cedeo-erkende veiligheidstrainingen op www.denf.nl/trainingen. Voor meer informatie over de Cedeo-erkenning: Marieke van den Wijngaard. E-mailadres: m.vandenwijngaard@denf.nl, telefoonnummer 076-5040340.

Alle nieuws van 2015

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340