Nieuws: D&F Consulting officieel erkend opleidingsinstituut voor Stichting ATEX

06/02/15

Het D&F opleidingsinstituut op het gebied van veiligheidstrainingen is nu ook door Stichting ATEX officieel erkend als opleider op het gebied van explosieveiligheid. 


Erkend opleider

Op woensdag 4 februari 2015 is onze ervaren en deskundige docent in explosieveiligheid Arthur Rooze officieel erkend als opleider voor de Stichting ATEX profielen "A" en "B".

Samenwerking D&F en Stichting ATEX

Stichting ATEX en D&F Consulting hebben, bij monde van respectievelijk Iem Kievit en Eric van Vessem, de trotse felicitaties uitgesproken voor het bereiken van deze erkenning. Het betekent een begin van een verdere samenwerking met Stichting ATEX. Een samenwerking die op korte termijn zal leiden tot erkenning als de opleider van meerdere profielen.

Klik hier voor meer informatie over de profielen van Stichting ATEX. 

Veiligheidstrainingen

D&F Consulting biedt verschillende trainingen aan op het gebied van Machine- en procesveiligheid en Veiligheidsmanagement en -cultuur. Bekijk hier het complete overzicht van alle veiligheidstrainingen.

Heeft u behoefte aan een bedrijfsspecifieke opleiding aangepast aan de competenties en vaardigheden van uw medewerkers, neem dan direct contact met ons op via 076 5040340 of via het contactformulier.

Alle nieuws van 2015

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340