Nieuws: D&F viert 10-jarig jubileum bij Industriële Veiligheid

05/01/15

 

Op 29 januari 2015 viert D&F haar 10-jarig jubileum als kennispartner tijdens het jaarcongres Industriële Veiligheid. Het congres toont de laatste ontwikkelingen rondom machineveiligheid, procesveiligheid, ontwerpveiligheid en explosieveiligheid en alle facetten van veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag. Industriële Veiligheid biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma en is met 350 tot 400 deelnemende vakgenoten bij uitstek hét evenement om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen met uw vakgenoten  en om uw netwerk te onderhouden.

Industriële Veiligheid 2015 vindt plaats in DeFabrique in Utrecht.

 

D&F is uw kennispartner

Voor de tiende keer op rij is D&F als kennispartner aanwezig bij het congres. D&F is uw kennisleverancier op het gebied van CE-markering, ATEX en HAZOP.

 

Op het programma:

Break-out sessie A

Workshop 7

Gratis deelname via D&F 

Bezoek Industriële Veiligheid gratis met de relatiecode van D&F Consulting. De gratis registratie geldt voor personen die behoren tot de kerndoelgroep (eindgebruikers). Lees hier de exacte criteria van de kerndoelgroep.

Schrijf direct in voor het congres:

Relatiecode: 15492/23

Uitgenodigd door: D&F Consulting BV

Stel uw veiligheidsvragen

Tijdens het congres is D&F Consulting met een stand aanwezig. Wij ontvangen u graag om uw actuele vraagstukken op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en explosieveiligheid te bespreken. Ook op het gebied van veiligheidsmanagement en -cultuur helpen wij u graag verder.

Tevens kunnen wij u informeren over al onze trainingen die plaatsvinden in 2015 en u voorzien van een complete trainingskalender.

Niet in de gelegenheid het congres te bezoeken maar wel een vraag over veiligheid? Mail ons via: info@denf.nl, bellen mag ook naar: 076-5040340.

Wij ontmoeten u graag op 29 januari a.s. in DeFabrique!

Alle nieuws van 2015

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340