Nieuws: Website & E-book van De Tafel van Ne9en

07/07/15

Www.detafelvanne9en.nl

het boek De Tafel van Ne9en heeft vanaf nu een geheel eigen website. Daar leest u de eerste 20 pagina's van het boek en vindt u meer informatie over het E-book wat u daar tevens direct kunt bestellen. klik op het logo en ga direct naar de website:

 

 

Gerd-Jan Frijters reikt met het boek concepten, interventies en tools aan die een organisatie kan inzetten om complexiteit en stress terug te dringen en zingeving, geluk en duurzaamheid te vergroten. Hierdoor wordt uw organisatie veiliger, vitaler, gelukkiger, kwalitatiever, efficiënter, innovatiever en winstgevender.

Via deze negen kernwaarden bouwen we aan een organisatie die mensgericht, duurzaam en succesvol is, klaar voor de toekomst.

De principes die beschreven staan zijn generiek en toepasbaar in de industrie, (semi)overheidsinstellingen, het onderwijs, de bouw, de energie- en watersector, de transport en logistiek, ziekenhuizen, zorginstellingen en organisatieadviesbureaus die zich bezighouden met veranderingen.

“De Tafel van Ne9en © helpt je om door de bomen het bos weer te zien, waardoor het weer een beetje leuker wordt in organisaties. Het is mijn persoonlijke missie om daar een bijdrage aan te leveren.” aldus auteur Gerd-Jan Frijters.

E-book Bestellen

Het e-book is online te bestellen voor € 34,95 per stuk.

bestel nu het e-book tafel van negen

Alle nieuws van 2015

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340