Nieuws: Impressie Industriele Veiligheid 2015

16/02/15

Industriele Veiligheid 2015

D&F was op 29 januari j.l. voor de 10e keer aanwezig als kennispartner van het congres Industriële Veiligheid in DeFabrique te Utrecht. Om dit te vieren was D&F dit jaar 'Goldpartner' van het congres en sponsor van de congrestas.

Met een ruime stand, verschillende sprekers en twee vertegenwoordigers voor de inhoudelijke 1 op 1 gesprekken, hebben we weer veel mensen geïnformeerd, ontmoet en gesproken.

Sprekers D&F

Dit jaar was D&F aanwezig met een workshop en een break-out sessie in het uitgebreide en veelzijdige congresprogramma van Industriële Veiligheid. Beide sessies werden goed bezocht en positief ontvangen.

Mocht u de sessies gemist hebben, dan kunt u hier de presentaties downloaden.

Break out sessie "Omgaan met diversiteit tijdens veiligheidscultuur verbetertrajecten" door Marcel de Munck en Yvonne Langen.

Workshop 7 "Systematisch werken met SIL en PL" door Gerald van Engeland.

 

Veiligheidsvragen?

Bent u niet in de gelegenheid geweest het congres te bezoeken of heeft u geen tijd gehad om onze stand te bezoeken maar wel vragen over veiligheid?

Wij helpen u graag met uw actuele vraagstukken op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en explosieveiligheid. Ook op het gebied van veiligheidsmanagement en -cultuur helpen wij u graag verder.

Mail ons via: info@denf.nl, bellen mag ook naar: 076-5040340.

Tevens bieden wij ook verschillende opleidingen aan. Klik hier voor een compleet overzicht van alle veiligheidstrainingen.

Wij kijken terug op een geslaagde congresdag en hopen u volgend jaar (weer) te ontmoeten!

Alle nieuws van 2015

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340