Nieuws: Ontmoet D&F bij de Nationale Conferentie Beheer en Onderhoud van Infrastructuur

16/02/15

 

 

Op woensdag 18 maart vindt de 9e Nationale Conferentie Beheer en Onderhoud van Infrastructuur plaats in het NBC te Nieuwegein. D&F is aanwezig als kennispartner met een stand en een presentatie op het gebied van veiligheid van beweegbare kunstwerken.

 

 

 

 

 

 

 

 

De weg naar succes

Werken aan de toekomst! Het ministerie van Infrastructuur en Milieu zet in op leefbaarheid en bereikbaarheid, met een vlotte doorstroming in een goede ingerichte, schone en veilige omgeving. De komende jaren komt het vooral aan op het waarmaken van de ambities en het realiseren van de plannen!

Tijdens de Nationale Conferentie Beheer en Onderhoud van Infrastructuur wordt u volledig bijgepraat over de verschillende contractvormen, assetmanagement, instandhouding- en vervangingsvraagstuk kunstwerken.

Praktijksessie D&F

Tijdens de praktijksessies heeft u de mogelijkheid om het project te kiezen waar u het meeste van kunt leren. Er zijn sessies waar u kunt luisteren, maar ook sessies waarbij u kunt co-creëren.

Bezoek de sessie van Stephan Buhler, hij geeft vanuit D&F de presentatie 'Life cycle safety en CE-markering bij renovatie en wijzigen (van beweegbare kunstwerken).

Klik hier voor het volledige programma of download de brochure

U ontmoet:

Directie, projectleiders, managers en medewerkers infrastructuur, beheer en onderhoud, bouwzaken, civiele techniek, verkeer- en vervoer van:

  • Rijk, provincies, gemeenten en gemeentelijke werken
  • Rijkswaterstaten en spooronderhouders
  • aannemers, onderaannemers, bouw- en infrabedrijven (GWW)
  • Asset Management specialisten in infrastructuur
  • Ontwikkelingsmaatschappijen en projectontwikkelaars
  • Havenbedrijven, waterbedrijven
  • ingenieurs- en architectenbureaus

Deelnemen met korting?

Bezoek deze informatieve conferentie met korting via D&F. Indien u zich inschrijft via onderstaande button, ontvangt u 30% korting op de deelnamekosten.

Klik hier voor meer informatie over deelname en prijzen.
 

Alle nieuws van 2015

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340