Nieuws: Bezoek Het Grote Atex Congres op 9 juni 2015, D&F is erbij!

18/05/15

Op 9 juni 2015 vindt Het grote Atex Congres plaats in 1931 Congrescentrum Brabanthallen te 's Hertogenbosch.

Het grote Atex Congres 2015

Van doel naar middel!

Bent u verantwoordelijk voor de explosieveiligheid binnen uw organisatie? Het grote ATEX congres geeft duidelijkheid over de ATEX richtlijnen voor uw organisatie. Na deze dag heeft u praktische handvatten die direct toepasbaar zijn in de praktijk. U wordt geïnformeerd over de essentie van de ATEX directives en geeft u inzichten en voorbeelden van hoe het ook anders kan. Het thema van 2015 is: Van doel naar middel! Tevens biedt het congres u de mogelijkheid om in discussie te gaan over inzichten en methoden die in een aantal gevallen mogelijk ietwat controversieel, maar zeker interessant zullen zijn.

D&F in het programma

Vanuit D&F Consulting B.V. geeft Arthur Rooze, specialist op het gebied van explosieveiligheid, de workshop 'Nut en noodzaak van veldinspecties elektrotechnisch materieel'  Tijdens deze workshop informeert Arthur u over het belang van veldinspecties op elektrotechnisch materieel en zal, op basis van enkele praktijkvoorbeelden, uitleggen en toelichten hoe deze inspecties het beste tot hun recht komen. Daarnaast zal Arthur verder ingaan op de noodzaak en meerwaarde van deze inspecties.

Klik hier voor het volledige programma.

Stel uw veiligheidsvragen

D&F is uw kennispartner in explosieveiligheid. Breng een bezoek aan onze stand en stel hier al uw vragen op het gebied van explosieveiligheid. Tevens informeren wij u graag over onze expertise, diensten en trainingen.

Handige ATEX Drieluik

In deze ATEX drieluik staat alle actuele informatie voor u in één oogopslag vermeld. Naast theorie treft u ook een tabel aan met categorie indeling, temperatuur-klassen en brandstofgroepen. Handig in dagelijks gebruik want het drieluikje steekt u makkelijk in uw binnenzak.

Bovendien staan de veel voorkomende beschermingswijzen uitgelegd voorzien van de bijbehorende symbolen.

Haal de handige ATEX drieluik op bij onze stand!

Relatiekorting via D&F

Bezoek als relatie van D&F het congres met korting via de relatiecode: D&F382K en ontvang € 100,00 korting op uw toegangsbewijs.

Voor meer informatie over Het grote Atex Congres, klik hier.

D&F is uw ATEX expert! 

Bent u niet in de gelegenheid het congres te bezoeken en  heeft u behoefte aan een vrijblijvend gesprek en/of korte inventarisatie, neem dan direct contact met ons op via 076 504 03 40 of via het contactformulier

Naast advies biedt D&F ook trainingen aan op het gebied van explosieveiligheid:

D&F informeert u tevens graag over de persoonscertificering volgens IECEx05 of Stichting ATEX.

 

Alle nieuws van 2015

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340