Nieuws: Drukbezochte workshop veldinspecties elektrotechnisch materieel

11/06/15

Dinsdag 9 juni vond in Den Bosch het Grote ATEX congres plaats. Ook D&F was hierbij aanwezig met inhoudelijke workshop én stand.

workshop: Veldinspecties elektrotechnisch materieelATEX Congres 2015 workshop Arthur Rooze

ATEX Congres 2015 Workshop Arthur RoozeArthur Rooze richt zich als consultant bij D&F Consulting op regelgeving voor drukapparatuur, explosieveiligheid en elektrische beveiligingssystemen van machines. Echter Explosieveiligheid is zijn specialiteit en binnen dit onderwerp is hij dan ook een échte specialist.

Tot twee keer toe was zijn workshop 'De nut en noodzaak van veldinspecties elektrotechnisch materieel' drukbezocht'.

download presentatie

Deze workshop gemist? Geen nood, download met de presentatie van de workshop 'De nut en noodzaak van veldinspecties elektrotechnisch materieel' drukbezocht'.

download nu de presentatie van de workshop ATEX

informatiestand D&F

De stand was geheel in de nieuwe huisstijl opgebouwd en alle bezoekers konden daar terecht voor meer informatie over uiteraard explosieveiligheid. Maar óók voor machineveiligheid en veiligheidscultuur en -gedrag stonden onze collega's voor hen klaar.

Grote ATEX Congres 2015 D&F standGrote ATEX Congres D&F stand in actie

meer informatie en trainingen

Voor meer informatie over explosieveiligheid helpen wij u graag verder. D&F heeft diverse trainingen over explosieveiligheid. Wij hebben deze trainingen voor u overzichtelijk op een rijtje gezet! Klik hier voor het overzicht van explosieveiligheidstrainingen.

Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar via telefoonnummer: 076-5040340 en via info@denf.nl

 

Alle nieuws van 2015

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340