Nieuws: Haal uw kennis op bij het Process Safety Congres en versterk uw procesveiligheidscultuur!

18/05/15

Process Safety staat hoog op de agenda bij bedrijven zeker na een aantal zware ongelukken in de laatste jaren. De gevolgen daarvan zijn aanzienlijk: verlies van mensenlevens, gewonden, milieuschade, economische gevolgen en reputatieschade. Door Process Safety goed te implementeren binnen uw organisatie, verbetert u niet alleen de algehele technische en organisatorische veiligheid, maar draagt u ook actief bij aan een aantoonbaar veilige, vertrouwde èn transparante werkomgeving.

  • Is de veiligheid in uw bedrijf voldoende gewaarborgd? 
  • Is uw veiligheidsbedrijfsvoering  compliant aan wet- en regelgeving? 
  • Heeft u alle risico’s in kaart?

Klik hier voor het congresprogramma.

Process Safety Congres 2015

Schrijf u in met korting

Bezoek het congres met 25% korting via D&F!

Inschrijven PS congres

Bezoek onze stand

Bezoek de stand en stel hier al uw veiligheidsvragen. Onze experts staan u graag te woord en kijken graag samen met u te welke mogelijkheden, oplossingen en kennis uw organisatie nodig heeft om een verbetering te realiseren.

Haal process safety kennis in huis

D&F Consulting helpt bedrijven om hun procesveiligheid te verbeteren. De veiligheidsexperts van D&F zijn beschikbaar om de veiligheid in uw bedrijf te vergroten. Klik hier voor meer informatie.

Liever zelf deze kennis beheersen?
Volg dan één van onze trainingen process safety voor: managers of engineers.

Bent u niet in de mogelijkheid het congres te bezoeken en heeft u behoefte aan een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan direct contact op via telefoonnummer: 076-5040340 of per mail via info@denf.nl.

Alle nieuws van 2015

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340