Nieuws: Kom 12 november naar KNEX 3.0

13/07/15

Op donderdag 12 november organiseert D&F wederom een safety Knowledge event. Deze derde editie staat in het teken van Process Safety en Veiligheidsmanagement en -Cultuur. Kortom een uniek inhoudelijk programma wat u niet mag missen.

KNex 3.0 programma

D&F is druk bezig met het samenstellen van het inhoudelijke programma en het bekijken van een geschikte locatie.

KNEX 3.0 vindt plaats op donderdag 12 november 2015 in de middag. Reserveer deze middag vanaf 12.30 uur en mis het niet!

Qua inhoud houden wij rekening met de door KNEX 2.0 bezoekers aangegeven wensen en de laatste ontwikkelingen in de markt. Het programma is hierdoor up-to-date van aard en kwalitatief waardevol voor u als bezoeker.

certificaat van deelname

D&F verzorgt op verzoek een certificaat als bewijs van deelname, hiermee kunt u aantonen dat u aan kennisontwikkeling doet bijvoorbeeld wanneer uw werkgever dit van u vraagt.

schrijf nu in 

Voor wie nu al verzekerd wil zijn van definitieve deelname bestaat de mogelijkheid om zich nu al in te schrijven via het inschrijfformulier. Wij vragen u de gegevens zo volledig mogelijk aan ons door te geven. 

Professionals werkzaam bij een eindgebruikersorganisatie kunnen kosteloos deelnemen. Bent u geen eindgebruiker dan betreffen de kosten voor deelname € 199,-.

Alle nieuws van 2015

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340