Nieuws: Landelijke Stoffendag 2015

23/09/15

Landelijke Stoffendag 2015

De Landelijke Stoffendag vormt dé ontmoetingsplaats van betrokkenen bij het onderwerp gevaarlijke stoffen. Deze unieke dag brengt alle actuele kennis over het veilig en gezond omgaan met stoffen bij elkaar. Ook dit jaar is er een aantrekkelijke mix van actuele workshops op het gebied van arbo en milieu, een informatiemarkt en netwerkgelegenheid. 

Dit jaar is het centrale thema van de Landelijke Stoffendag 'de kracht van beeldtaal'. Laat u verrassen door de mogelijkheden van beeldtaal. Na afloop gaat u geïnspireerd naar huis en zult u de opgedane kennis hierover direct in de praktijk kunnen toepassen.

Dit jaar wordt de Landelijke Stoffendag georganiseerd door Cosanta. Partners van de Landelijke Stoffendag zijn Inspectie SZW, het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en TNO.

Ontmoet onze ATEX expert

Vanuit D&F verzorgt Arthur Rooze een interessante workshop ATEX waarin hij op u praktische wijze uitlegt wat er vanuit de ATEX richtlijn van u wordt verwacht. Bezoek onze stand en leg uw actuele vraagstukken voor aan onze expert. 

Bezoek de Landelijke Stoffendag

Klik hier voor meer informatie over de Landelijke Stoffendag en meld u aan!

Alle nieuws van 2015

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340