Nieuws: Neem kosteloos deel aan het vak-event Veilig Werkt Beter via D&F!

24/09/15

Veilig Werkt Beter 2015

 

Bezoek Nederlands grootste vakevent voor veilig en gezond werken op 6,7 en 8 oktober aanstaande in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch.

Veilig en gezond werken geeft meer winst en draagt bij aan de bedrijfscontinuïteit. Immers, arbeidsveiligheid verhoogt veelal de efficiency en vergroot uw omzetkansen door te voldoen aan de veiligheidseisen die door steeds meer opdrachtgevers worden gesteld. Bovendien bespaart veilig en gezond werken kosten door minder ziekteverzuim en het voorkomen van uitval, imagoschade en boetes. Een arbeidsongeval of brand kan zelfs tot een faillissement leiden.

Ontdek úw mogelijkheden!

Bedrijven spelen met veilig en gezond werken slim in op de hogere pensioenleeftijd en nieuwe technologische middelen. Ontdek ook úw mogelijkheden voor meer winst met veilig werken op het vakevent Veilig Werkt Beter 2015.  Van RI&E tot veiligheidsmanagementsysteem. Van preventieve maatregel tot BHV. Een integrale aanpak levert een maximaal resultaat.

Interessante Themapleinen

Dit jaar zijn er themapleinen als ‘Duurzame Inzetbaarheid Personeel’ , het ‘EVO Gevaarlijke Stoffenplein’ en ‘Gezond Belast’ naast vele andere exposanten. Daarnaast innovaties, meer dan 50 voordrachten, diverse workshops en binnen- en buitendemonstraties. Hier kunt u ook zelf ervaren dat veilig en gezond werken loont.

Bezoek onze stand

Breng via D&F kosteloos een bezoek aan Veilig Werkt Beter 2015 op 6 t/m 8 oktober a.s. in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Ontmoet D&F op dinsdag 6 en donderdag 8 oktober in stand nummer 322 en wij bespreken graag uw vraagstukken op het gebied van machine- en procesveiligheid en Veiligheidsmananagement, -cultuur en -gedrag. 

Gratis toegang via voorregistratie

Indien u zich via onderstaande button inschrijft, profiteert u van gratis toegang via D&F!

Wij ontmoeten u graag in onze stand op dinsdag 6 oktober en donderdag 8 oktober aanstaande om u vanuit onze passie voor veiligheid te informeren!

(op woensdag 7 oktober zijn wij helaas verhinderd en niet persoonlijk aanwezig)

Alle nieuws van 2015

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340