Nieuws: Nieuwe collega Business Unit Safety Management & Culture

26/02/15

Per 1 februari jl. is Yvonne van de Ven bij D&F Consulting B.V. in dienst getreden in de rol van Senior Consultant Veiligheidscultuur en –gedrag.

Yvonne is een gekwalificeerde en ervaren HSE-professional met hart voor mensen, technologie en procesverbetering.

Ervaring

Yvonne heeft haar ervaring opgedaan bij ProRail, in de overkoepelende spoorbranche organisatie Stichting railAlert en in de vliegtuigindustrie. Ze is opgeleid in logistiek (ing.), bedrijfskunde (ir.) en in veiligheidsmanagement (MoSHE) en behalve in veiligheid heeft ze ervaring in het opleiden van mensen en met bedrijfsacademies.

Rol binnen D&F

Binnen D&F, Business Unit Safety Management & Culture zal Yvonne zich actief met cultuurveranderingstrajecten bezig houden, ze zal o.a. online barometer met interviews gaan uitvoeren, veiligheidscultuurspellen begeleiden. Op dit moment werkt Yvonne aan toepassing van Appreciative Inquiry op het gebied van veiligheid.

Breinwijs

Yvonne is eigenaar en oprichter van Breinwijs. BreinWijs brengt beweging door breinkennis toe te passen in leersituaties en cultuurontwikkeling. Hiervoor werkt Yvonne samen met Mindset Works. Yvonne schrijft educatieve boeken, o.a. over de mindsettheorie van Carol Dweck.

 
D&F Consulting is dan ook trots dat Yvonne deze breinkennis met ons en u wilt delen.

Alle nieuws van 2015

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340