Nieuws: Nieuwe voorraad Infosheets Functionele Veiligheid

07/12/15

Infosheet Functionele VeiligheidD&F heeft speciaal voor u een infosheet opgesteld met als onderwerp Functionele Veiligheid in de machinebouw volgens het V-model. Deze infosheet schept duidelijkheid in de projectaanpak en is kosteloos aan te vragen bij D&F.

 

Naar aanleiding van de grote vraag naar deze infosheet hebben wij de voorraad weer aangevuld.

Vraag de infosheet geheel kosteloos aan en doe er uw voordeel mee!

 

 

Volg de Masterclass functionele veiligheid

D&F's masterclass SIL en PL is puur gericht op functionele veiligheid voor machines. In twee modules van ieder drie dagen wordt diepgaand geoefend met de SIL & PL normen zodat de cursist dit nadien zelfstandig kan toepassen in de dagelijkse praktijk.

Module I

In de eerste module leert de cursist om zelfstandig veiligheidsfuncties te specificeren vanuit de risicobeoordeling. Er is daarbij veel aandacht voor technische oplossingen. Met behulp van de tool Sistema en de SafetyEvaluation Tool worden faalkansberekeningen uitgevoerd. Hierbij is veel ruimte gereserveerd voor praktische oefeningen. Klik hier voor de volledige informatie over module I.

Module II

In module II  is veel aandacht voor de systematische aanpak, het V-model en de software, en dan vooral de software in veiligheids PLC’s. Klik hier voor de volledige informatie over module II.

Meer informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van de infosheet of het onderwerp Functionele Veiligheid of wilt u meer informatie over dit onderwerp? Neem direct contact op via telefoonnummer 076 5040340 of via het contactformulier.

Alle nieuws van 2015

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340