Nieuws: Het ontwerpen en uitwerken van het V-model is het meest interessant!

13/07/15

aldus de cursisten over Module II van de Masterclass SIL & PL, veiligheidsbesturingen voor de machinebouw. zij volgden de module waarin veel aandacht is voor de systematische aanpak, het V-model en de software, en dan vooral de software in veiligheids PLC’s.

Onlangs is die tweede module van onze geheel vernieuwde Masterclass SIL & PL, veiligheidsbesturingen voor de machinebouw afgerond. Alle tien de cursisten hebben hun certificaat behaald en veel (bij)geleerd.

Evaluatie

Tijdens de evaluatie van de masterclass, waarin wij vragen om feedback zodat we continue de kwaliteit van onze opleidingen kunnen borgen en verbeteren, hebben wij de cursisten gevraagd hun reactie op de masterclass samen te vatten in een quote.

Hun enthousiaste reacties willen wij hierbij graag met u delen:

  • ‘Goede cursus, waarna een goed inzicht verkregen is in welke stappen  er doorlopen moeten worden om tot een goede veilige machine te komen!’ 
  • ‘Ik weet nu dat het veel meer inhoud dan alleen de PL en SIL berekening. Ik bezit nu veel kennis om mijn klanten mee te benaderen en te informeren.’
  • ‘Een goede richtlijn voor hoe het wél moet!’
  • ‘Interessante cursus, aanrader!’

Rapportcijfer 8,1

D&F heeft wederom een 8+ in ontvangst mogen nemen vanuit de evaluaties. Met  gepaste trots presenteren wij deze masterclass weer dit najaar. Op 5, 12 en 19 november vindt module II plaats. Zoals in de evaluatie is aangegeven door een cursist is de door ons gevraagde voorkennis ook echt nodig om het tempo van de masterclass bij te kunnen houden.

Meest interessante onderdeel

Alle tien de cursisten zijn het met elkaar eens ‘Het ontwerpen en uitwerken van het V-model is het meest interessante onderdeel’.

Het V-model wordt door D&F in hard-copy verstrekt, u kunt dit V-model hier aanvragen.

Bij het samenstellen van het lesmateriaal maakt D&F zoveel mogelijk gebruik van praktijkvoorbeelden. Gerald, de trainer, is naast trainer ook werkzaam als Consultant voor D&F en heeft een rijke praktijkkennis waardoor hij mooie praktijkvoorbeelden kan tonen in de training.

Nu inschrijven

Ook benieuwd naar wat de Masterclass SIL & PL, veiligheidsbesturingen voor de machinebouw voor u kan betekenen? Download hier de informatieve folder of neem contact met ons op; m.vandenwijngaard@denf.nl of bel 076-5040340 en vraag naar Marieke van den Wijngaard.

Alle nieuws van 2015

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340