Nieuws: Trainingskalender 2016 online

17/12/15

Volg in 2016 een veiligheidstraining bij D&F over machineveiligheid, procesveiligheid, explosieveiligheid en veiligheidscultuur & -gedrag. Alle trainingsdata voor het nieuwe jaar zijn bekend en inschrijven regelt u gemakkelijk en snel online via de website. u bent nog slechts een paar stappen verwijderd van meer kennis over veilig werken.

veiligheidstrainingen in januari en februari

 

In februari starten deze meerdaagse masterclasses:

Klik hier voor alle data waarop de trainingen en masterclasses plaatsvinden

NIEUWE TRAININGEN over veiligheid

In 2016 zal het aanbod veiligheidstrainingen ook een aantal nieuwe veiligheidstrainingen bevatten. Op dit moment ontwikkelt D&F de trainingen:

  • LOTOTO
  • HAZOP basis 
  • HAZOP leadership

Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte! Nu alvast meer informatie ontvangen over één van deze trainingen? Stuur een e-mail naar: m.vandenwijngaard@denf.nl


MASTERCLASS SIL EN PL, FUNCTIONELE VEILIGHEID VOOR MACHINES

Met het definitief vervallen van een eventuele opvolger voor de SIL & PL normen gaan de D&F experts nu voor u aan de slag om zo snel mogelijk de Masterclass Functionele veiligheid voor machines te updaten. Dit zodat u altijd op de hoogte bent en blijft van de laatste ins & outs.

Klik hier om meer te lezen over de masterclass SIL en PL.

Training in uw bedrijf met uw medewerkers

D&F adviseert en traint. Dit betekent dat alle veiligheidstrainingen die u op de website ziet staan ook bij u in huis georganiseerd kunnen worden. Het organiseren van een ‘in-company’ training is interessant wanneer er meerdere medewerkers in uw bedrijf zijn met dezelfde opleidingsbehoefte.

D&F inventariseert voor wie u de training wilt inplannen en wat de exacte vraagstukken zijn. Wellicht volstaat de ‘standaard’ training die wij ook op basis van open inschrijving organiseren. Wanneer u specifieke vragen heeft in uw bedrijf kunnen we deze verwerken in de training, bijvoorbeeld door foto’s van situaties op te nemen in het lesmateriaal en zo direct de link naar de dagelijkse praktijk te leggen voor uw medewerkers.

meer informatie over trainingen

Wanneer u meer informatie wenst over trainingen neemt u dan gerust contact met ons op via ons contactformulier.

 Of stuur direct een e-mail naar Marieke van den Wijngaard, zij is verantwoordelijk voor de organisatie van alle veiligheidstrainingen. Telefonisch is zij bereikbaar via: 076-5040340.

 

Alle nieuws van 2015

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340