Nieuws: Waarom een training volgen de moeite waard is!

06/10/15

U bent nu wellicht te druk voor deelname aan een training maar wist u dat het u achteraf tijd bespaard? De kennis die u nadien voortaan direct paraat heeft hoeft u niet meer op te zoeken of na te vragen, dit scheelt dus tijd!

Maar er zijn méér voordelen, wij zetten ze voor u op een rijtje, allen zijn afkomstig van deelnemers die een training hebben gevolgd bij ons:

  • Door kennis kunt u geld  besparen, u kunt de werkzaamheden nu (bijna) zelf voltooien 
  • Vergroten van de veiligheid wat direct voordelig is voor u, uw collega’s en de organisatie
  • Beter uitleggen wat u bedoelt in een overleg met collega’s, immers u heeft net training gevolgd en weet waarover u het heeft 
  • Kennismaking met andere cursisten verbreed uw kennis buiten de eigen bedrijfsdeuren

schrijf nu in

Wacht niet langer en schrijf nu in voor één van onze veiligheidstrainingen! Ongeveer één week voordat u deelneemt aan onze training informeren wij u per e-mail over de locatie en de deelnemers. Tevens ontvangt u het lesmateriaal digitaal. Het lesmateriaal kunt u desgewenst gebruiken om uw notities te maken tijdens de training, zo heeft u nadien een volledig naslagwerk.

informatie veiligheidstrainingen

Voor alle vragen over de veiligheidstrainingen kunt u terecht bij Marieke van den Wijngaard via telefoonnummer: 076-5040340 en via e-mail: m.vandenwijngaard@denf.nl  

Alle nieuws van 2015

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340