Nieuws: Welke training kiest u?

10/08/15

Start in september met het verhogen van uw veiligheidskennis! Iedere oranje omcirkelde datum staat voor een training die D&F organiseert. Tot en met 21 augustus krijgt u nog 10% korting op uw inschrijving. Dit geldt op alle trainingen met uitzondering van de modulaire masterclasses, hierop ontvangt bij selectie van alle modules al een korting op het totaalbedrag.

beknopt overzicht veiligheidstrainingen

 

In september organiseren we onder andere de veiligheidstrainingen:

DenF veiligheidstrainingen kalender

  • CE-markering op 3 september: eendaagse over machineveiligheid met als belangrijkste onderwerpen: achtergronden CE-markering, stappenplan, risicobeoordeling, samenstellen en wijzigen van installaties.
  • Masterclass Process Safety voor managers, start op 8 september: 2-daagse opleiding voor het optimaliseren van uw procesveiligheidsmanagement systeem met als resultaat minder ongevallen en stijgende bedrijfsresultaten. 

bekijk alle trainingen

D&F heeft een uitgebreid aanbod van trainingen. Bekijk hier op onze website het complete overzicht van alle trainingen in één oogopslag.

Voor vragen over beschikbaarheid, locaties en prijzen neemt u contact op met Marieke van den Wijngaard via m.vandenwijngaard@denf.nl en telefoonnummer: 076-5040340.

Voor alle trainingen geldt dat het tevens mogelijk is om deze op maat gemaakt in uw bedrijf te organiseren, ofwel 'in-company'.

 

Alle nieuws van 2015

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340