Nieuws: Download nu: Gratis Whitepaper IECEx05 Persoonscertificering

07/07/16

Lees alles wat u moet weten over het IECEx05 systeem gericht op Persoonscertificering. Met een IECEx05 Persoonscertificaat bent u aantoonbaar vakbekwaam om werkzaamheden in een explosieve atmosfeer te kunnen uitvoeren. Download de whitepaper en lees wat u moet doen om zelf in het bezit te komen van dit papiertje.

sneak preview whitepaper IECEx05 Persoonscertificering

Het doel van IECEx05 systeem is om kennis en werkervaring inzichtelijk te maken. Met een IECEx05 Persoonscertificaat bent u aantoonbaar vakbekwaam om werkzaamheden in een explosieve atmosfeer te kunnen uitvoeren. IECEx05 is opgebouwd uit modulen Ex 000 tot en met Ex 010.

Met IECEx05 gecertificeerde werknemers kunt u aantonen welke werknemers tot welke werkzaamheden zijn opgeleid en over welke werkervaring zij beschikken.

Tegenwoordig wordt het IECEx05 Persoonscertificaat  steeds vaker gevraagd als toegangsbewijs tot bepaalde bedrijfs- of bouwterreinen.

In de whitepaper treft u onder meer een stappenplan voor het aanvragen van een IECEx05 Persoonscertificaat.  

download nu IECEx05 Persoonscertificering whitepaper

 

 

meer informatie over IECEx05 Persoonscertificering

Voor meer informatie over de voordelen, de procedure voor het aanvragen van een persoonscertificaat of het volgen van een IECEx05 training neemt contact op:

Wij helpen u graag verder.

 

 

Alle nieuws van 2016

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340