Nieuws: Interactieve themamiddag Drukapparatuur

07/06/16

Themamiddag Drukapparatuur

Tijdens de themamiddag Drukapparatuur is de keuringsplicht van de regelgeving omtrent drukapparatuur vanuit verschillende invalshoeken behandeld.

Themamiddag DrukapparatuurWij kijken terug op een geslaagde middag, waar de deelnemers op een interactieve wijze globaal zijn geïnformeerd over de keuringsplicht van drukapparatuur. Hiernaast hebben deelnemers tips gekregen en zijn de feiten en fabels over de keuringsplicht besproken.

De nieuwe Richtlijn Drukapparatuur is per 19 juli 2016 aanstaande van kracht.

Download de presentatiesheets van deze informatieve themamiddag:

  • Introductie themamiddag Drukapparatuur

  • Presentatie ‘Keuringsplicht drukapparatuur’, Peter Mesie van D&F Consulting, specialist Drukapparatuur.
  • Presentatie ‘Nieuwe stoffenindeling PED’, Lieke Koets van EnergieConsult Holland, een keuringsinstelling drukapparatuur.

  • Lezing ‘Resultaten onderzoek keuringen drukapparatuur’, Wim Klever van ISZW, onderzoeksleider.

Kennisteam drukapparatuur

Heeft u vragen omtrent de nieuwe Richtlijn of zijn er lopende zaken op het gebied van Drukapparatuur waar u ondersteuning bij nodig heeft, dan helpen wij u graag!

D&F heeft een Knex!-team  (kennisteam) drukapparatuur dat zich bezighoudt met de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Warenwetbesluit drukapparatuur. Hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat onze experts altijd up-to-date zijn en dat wij een hoge kwaliteit leveren. 

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek of stel uw vraag direct.

Training drukapparatuur

Volg de training Drukapparatuur voor gebruikers waarin u door alle noodzakelijke stappen wordt geleid. Na het volgen van deze training weet u hoe u kunt voldoen aan alle relevante Wet- en Regelgeving die van toepassing is voor eindgebruikers van drukapparatuur.

Training Drukapparatuur

Alle nieuws van 2016

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340