Nieuws: Vijfde druk Brainsafe®, nu met korting!

13/12/16

Brainsafe®, in 5 stappen naar een sterke veiligheidscultuur, is inmiddels al in vijfde druk verschenen. Wij zijn erg trots op het succes van Brainsafe®, vooral omdat het op verschillende manieren, bij een breed publiek, bijdraagt aan de veiligheid van organisaties.

Gerd-Jan Frijters beschrijft in Brainsafe®  hoe op een praktische manier kan worden gebouwd aan een sterke veiligheidscultuur. Het boek helpt leiderschapskwaliteiten van managers en leidinggevenden in een organisatie te ontwikkelen. Tevens biedt Brainsafe® een leidraad voor de ontwikkeling van een veiligheids-verbeterprogramma op maat.

Brainsafe®

 

Brainsafe® boekt resultaat

Met hulp van Brainsafe® werden bij meer dan 100 bedrijven veiligheidscultuur- en gedragsprogramma’s uitgevoerd. Het resultaat daarvan is een daling van tenminste 50% van het aantal ongevallen met verzuim in alleen nog maar het eerste jaar. Daarnaast heeft het boek eraan bijgedragen dat er in die organisaties minder onveilige handelingen worden verricht.

 

Brainsafe® de vijf stappen

De vijf Brainsafe® stappen zijn bewustwording, voorbereiding, veranderen, verankeren en verdiepen.  Met deze vijf stappen als paraplu worden tal van praktisch toepasbare concepten gepresenteerd.

Gedragsbeïnvloeding en het veranderen van overtuigingen komt uitgebreid aan bod. Ook is er aandacht voor de rol van het management met dagelijks leiderschap en gedragsregels.

Ook erg interessant is het beïnvloeden van groepsgedrag, grote maar zeker ook kleine organisaties kunnen hiermee hun voordeel doen.

Over de auteur

 

Gerd-Jan Frijters, oprichter en eigenaar van D&F Group B.V., studeerde onder andere werktuigbouwkunde, bedrijfskunde, psychologie en NLP. D&F Group B.V. helpt organisaties met het analyseren, reduceren en beheersen van veiligheidsrisico’s vanuit de vakgebieden techniek, organisatie en cultuur.

 

Bestel Brainsafe® nu

Om het succes van Brainsafe ® te vieren, is het boek tot 31 december 2016 te bestellen voor € 39,95 inclusief verzendkosten. Ook leuk als eindejaarsgeschenk! (staffelkorting op aanvraag).

Kortingscode: kerst2016

 

Alle nieuws van 2016

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340