Nieuws: ATEX Richtlijnen in de "pocket"

07/10/16

ATEX informatieAltijd up-to-date informatie over explosieveiligheid bij de hand, dat biedt de handige D&F Pocket met ATEX informatie. Vanaf vandaag is de nieuwste versie gratis verkrijgbaar!  

Compact POCKETboekje ATEX

In de compacte drieluik folder, het pocketmodel, treft u informatie aan over de ATEX richtlijnen. Er is onder meer aandacht voor:

Naast theorie treft u ook een tabel aan met categorie indeling, temperatuurklassen en brandstofgroepen.
Bovendien staan de veel voorkomende beschermingswijzen uitgelegd. De informatie is kort en bondig weergegeven met tabellen en tekeningen die duidelijkheid verschaffen.

ATEX informatieboekje aanvragen

Vraag nu de D&F Pocket ATEX gratis aan en heb altijd uw ATEX geheugensteuntje bij de hand!

Volg een van onze ATEX trainingen

D&F is uw ATEX expert

D&F Consulting B.V. is expert op ATEX gebied en werkt voor zowel eindgebruikers als voor de fabrikant van EX apparatuur. De praktische toepassing van ATEX wet- en regelgeving is één van onze kernactiviteiten. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat de voor- en nadelen van voorgeschreven veiligheidsmaatregelen met elkaar te vergelijken en tot een optimale oplossing te komen.
De aanpak van D&F is onafhankelijk. Er zijn tal van voorbeelden te noemen waar D&F een belangrijke kostenbesparing heeft weten te realiseren.

Benieuwd naar wat D&F voor u kan doen? Neem direct contact met ons op via:

 

 

Alle nieuws van 2016

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340