Nieuws: Bezoek Het grote ATEX congres met korting via D&F!

17/05/16

Op 31 mei 2016 vindt Het grote Atex Congres plaats in 1931 Congrescentrum Brabanthallen te 's Hertogenbosch.

Het grote ATEX congres

D&F is uw kennispartner in explosieveiligheid. Breng een bezoek aan onze stand en stel hier al uw vragen op het gebied van explosieveiligheid. Tevens informeren wij u graag over onze expertise, diensten en trainingen.

Compliancy, Impact 2016 en verder!

In het jaar 2016 staat een aantal zaken te veranderen dat het werk van iedereen die zich ontfermt over explosieveiligheid gaat beïnvloeden. Hiermee wordt het belang van "Compliancy" weer een hot onderwerp. Dit jaar willen we de bezoekers niet alleen trakteren op wetenswaardigheden die u van ons gewend bent, maar introduceren we tevens een - voor ons - vrij nieuwe parallelle plenaire sessie waarbij de bezoeker op het gebied van ATEX en het veel bredere Process Safety ruimschoots voldoende relevante en praktische informatie kan inwinnen en uitwisselen.

Met "Compliancy: impact 2016 en verder" wordt u meegenomen naar wat u in 2016 en verder te wachten staat.

D&F in het programma

Vanuit D&F Consulting B.V. geeft Arthur Rooze, specialist op het gebied van explosieveiligheid, de workshop 'ATEX en Mechanisch Materieel'

Mechanisch materieel is niet weg te denken in veel ATEX zones. Vrijwel iedere installatie werkt met pompen, aandrijflijnen, ventilatiesystemen of andere mechanisch opererende (onder)delen. Maar hoe beheers je nu de risico's welke voortkomen uit deze potentiele ontstekingsbronnen?

Het antwoord op deze vraag lijkt eenvoudig maar toch ook ingewikkeld. Het gaat om het continue blijven herkennen van deze ontstekingsbronnen en het er tegenover zetten van de juiste maatregelen. Daarnaast speelt het in goede staat houden van deze uitrustig een zeer cruciale rol. Hoe borg je de kennis en kunde van het onderhoudspersoneel, zodat hun werk de goede staat van het materieel borgt?

Bezoek de workshop van Arthur Rooze en krijg tijdens zijn interactieve sessie antwoord op deze vraag.

Bekijk het volledige programma:

Programma ATEX congres

Relatiekorting via D&F

Bezoek als relatie van D&F het congres met korting via de relatiecode: DF58sk7 en ontvang € 100,00 korting op uw toegangsbewijs. (let op korting mogelijk op beperkt aantal kaarten)

Voor meer informatie over Het grote Atex Congres, klik hier.

D&F is uw ATEX expert! 

Bent u niet in de gelegenheid het congres te bezoeken en  heeft u behoefte aan een vrijblijvend gesprek en/of korte inventarisatie, neem dan direct contact met ons op via 076 504 03 40 of via het contactformulier

Naast advies biedt D&F ook trainingen aan op het gebied van explosieveiligheid:

D&F informeert u tevens graag over de persoonscertificering volgens IECEx05.

IECEX persoonscertificering

Alle nieuws van 2016

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340