Nieuws: D&F lanceert Safety Academy

23/06/16

D&F Consulting BV heeft een nieuw label: D&F Safety Academy. Alle veiligheidstrainingen die gegeven worden door de experts van D&F Consulting zijn vanaf nu te vinden op 
www.safety-academy.nl.  

In één oogopslag staan daar alle trainingen over bijvoorbeeld CE-markering, ATEX 114 en 153, HAZOP, SIL en PL gepresenteerd. Ook zijn er trainingen over veiligheidscultuur en –gedrag te volgen via de D&F Safety Academy.

De trainingen gaan allemaal over veiligheid in de industrie: machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur en –gedrag. Het aanbod van trainingen varieert van een 1-daagse training tot en met een zeer uitvoerige 8-daagse masterclass. De trainingen zijn te volgen via open inschrijving of in-company en daarmee op maat gemaakt voor uw bedrijf. Voor ieder wat wils.

D&F Safety Academyveiligheidstrainingen

Voor de uitvoering van de veiligheidstrainingen heeft de D&F Safety Academy verschillende ervaren trainers beschikbaar. Zij zijn allemaal in dienst van D&F Consulting BV en tevens actief als adviseur/consultant. De trainers zijn primair geselecteerd op basis van hun inhoudelijke expertise en vaardigheden. Zij beschikken over veel kennis en praktijkervaring in het specifieke werkveld waarin zij training geven en advies uitbrengen.

CEDEO-erkende trainingen

Alle D&F Safety Academy trainingen hebben het keurmerk ‘Cedeo-erkend’. Het CEDEO certificaat biedt garantie voor de kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid van deze trainingen. De nieuwe website www.safety-academy.nl is gebruikersvriendelijk en inschrijven voor een training verloopt snel en eenvoudig via een kopje ‘inschrijven’.

over D&F 

D&F Group B.V. helpt de industrie om veiligheid op een duurzame manier te verbeteren met als ultiem doel het volledig voorkomen van incidenten. Dit door het geven van advies via D&F Consulting en veiligheidstrainingen via D&F Safety Academy.

meer informatie over safety academy

Voor meer informatie over dit bericht neemt u contact op met: Marieke van den Wijngaard | Manager Safety Academy via: 

Alle nieuws van 2016

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340